tiistai 21. toukokuuta 2013

And so it begins...

Ja jälleen Internetin syövereihin tupsahtaa uusi blogi! Arin ja Lauran mikrokosmoksessa syvennytään tutkimaan elämää ja sen kummallisia koukeroita arkipäiväisistä asioista aina hieman korkealentoisempiinkin ajatuksiin. Miten Ari ja Laura, tuo dynaaminen duomme, tekee arkipäivistä mieluisampia toisilleen ja millaisia ajatuksia näiden kahden ihmisen mielistä kumpuaa? Molemmilla on sanansa sanottavana suhteestaan niin toisiinsa kuin ympäröivään maailmaan.


Kuka on Ari?

Ari on Seinäjoelta kotoisin oleva, pohjalaisista sukujuuristaan kohtalaisen ylypiä gentlemanni. Hän ei tällä hetkellä työskentele minkään mega- tai minikorporaation alaisuudessa, mutta pitää itsensä työn touhussa opettelemalla ja tekemällä asioita sekä yrittäessään opetella ja tehdä asioita. Elä ja opi, opi ja elä.

Arin kiinnostuksen kohteet voidaan jakaa kolmeen pääluokkaan: musiikki, elokuvat ja tietokone-/konsolipelit. Mutta koska Ari on hyvin utelias ihminen, nokka tunkeutuu myös pääluokkien ulkopuolelle ja kicksejä voi saada niin älyllisestä scifi-kirjallisuudesta, mielenkiintoisesta taidenäyttelystä kuin miettimällä ihmistä ja tämän paikkaa maailmankaikkeudessa.

Ari on myös hyvin poikkeuksellinen miesyksilö vastustaessaan yleistä sukupuolistereotypiaa; penkkiurheilua ja autoista vauhkoamista vältellään tappavalla tehokkuudella. Sitä vastoin liikunta maistuu ihan itse siihen osallistumalla, sillä se on tärkeää hengen ja ruumiin ravintoa.


Kuka on Laura?
Laura on 26-vuotias keskipohjalainen nainen, joka on muutaman mutkan kautta päätynyt rakentamaan pesänsä Kokkolaan. Arkea hallitsee vahvalla läsnäololla oma yritys, kultasepänverstas. Ryhtyminen yksityisyrittäjäksi on jo kolmen vuoden ajan saanut Lauran repimään hiuksia päästään, hyvässä ja pahassa. Vuodet täynnä mitä parhaimpia kokemuksia, työstään on tykättävä, sanoo Laura.

Luonteeltaan Laura on toisaalta jalat maassa oleva, tyynen rauhallinen tyyppi, jolla on sanottu olevan buddhan kärsivällisyys ja toisaalta toisinaan boheemi hömelö, jonka hajamielisyys ja suurpiirteisyys voi aiheuttaa kanssaihmisille harmaita hiuksia. Lauran perusluonteeseen kuuluu myös positiivisuus ja mutkattomuus.
Lauraa kiinnostaa monenlainen luova ja taiteellinen toiminta, oli kyse sitten milloin minkäkinlaisen taiteen katselusta, pienimuotoisesta keräilystä tai omien väkerrysten aikaansaamisesta. Taiteen saralla hieno musiikki ja kelpo kirjallisuus ovat myös Lauran sydäntä lähellä.




Lisää meistä opitte blogipäivitysten myötä. Siellä se kaikki on, tekstiriveissä ja niiden välissä.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti